Recreatief Veteranen Voetbal

RECREATIEVE VETERANEN

 

Sinds de zomer van 2018 beschikt onze club opnieuw over een veteranenploeg; een échte en hechte vriendengroep die ons iedere zondagmiddag de weg tonen hoe sfeer, kameraadschap en samenhorigheid een innige band kunnen smeden die naast véél leute en plezier, ook tot sportieve resultaten kan leiden. 

Iedere wedstrijd geven ze telkens het beste van zichzelf en dragen met fierheid onze blauw-gele kleuren, om daarna (in post-coronatijden) onze kantine alle eer aan te doen, in een steeds sfeervol en gezellig samenzijn.

 

Ingedeeld in RVC (Recreatieve Veteranen Reeks C), zijnde de 3e ‘afdeling’ op zes reeksen in onze provincie, eindigden ze de voorbije twee seizoen telkens in de top drie, en het voorbije seizoen 2020-2021 voerden ze na vier wedstrijden het klassement zelfs aan met het maximum van de punten, tot en met de laatste speeldag van 11 oktober.

 

Jammer genoeg werd de competitie nadien definitief stilgelegd omwille van COVID-19.   

 

Leuk om weten ten slotte is dat één van onze spelers zich in 1981 als 8-jarige bij onze club aansloot en momenteel, weliswaar na een aantal omzwervingen, als 47-jarige opnieuw de dienst uitmaakt bij onze veteranen; van clubliefde gesproken!   

Interesse om deze leuke groep te vervoegen? 

Alle info bij Frank Horemans - GSM: 0475 81 33 53 - E-mail: frank-christl@telenet.be

.